Hurra! Idag Fyller Jag 35 År!!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min 35-års dag Hurra Hurra Hurra!

Ångesten och åldersnojan kom som ett brev på posten. Att numera vara närmare 40 än 30 ger mig ångest. När jag var liten tyckte jag att folk i den ålder var jättegamla och nu är man där själv och känner sig som 20. Ålder är ju bara en siffra säger dom hmmm. Försöker tänka på vad jag hunnit med i mitt liv. Och jag lever faktiskt ett väldigt bra och rikt liv, trots diverse motgångar. Och när jag pratar om rikt så är det inte pengar utan min fantastiska familj. För det är en rikedom som inget kan ersätta! Kommer aldrig glömma tanten som sa till mig i centrumet att jag var rik som hade så många fina barn.

Firad av min familj har jag blivit med egentillverkade presenter och blommor. Sen fick jag en present som kommer längre fram, spännande spännande!! Och imorgon ska jag ha lite kalas och bjuda på mat och lite gofika.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.