Vilken Torsdag!!

Känns som det inte är annat än röda dagar och lovdagar numera. Vilket iofs är rätt skönt nu när jag går hemma haha. Noah tyckte iaf inte att vi skulle ta nån direkt sovmorgon. Så efter att han käkat frulle och lekt lite åkte han, jag och älskling bort till gymmet en sväng. Och på vägen hem stannade vi till och köpte färska frallor, mums! Pappa hade också hunnit komma så det blev en snabb frulle. Och sen var trallbygget igång! Vi grävde bort gräsmattan igår och hujeda mig vilken pärs det var, tur plätten inte var större. Eftersom vi inte kan fortsätta inne att göra färdigt då vi väntar och väntar på material fixade vi framsidan. Blir sååååå himla bra med trallen! Vilket lyft! Pelligt bara att nu vill jag även byta ut dom otroligt fula markiserna mohahaha.

 

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.