BVC Besök 8 Månader

I måndags var jag och Noah på bvc för hans 8 månaders besök. Och det gick som alltid jättebra! Han små flörta också lite med våran BVC sköterska haha, gladfis som han är. Huvudet växer precis som det ska så hon sa återigen att det där kan jag släppa men att vi följer upp ändå. Och han följer sin kurva perfekt! Nu ska vi tillbaka om en månad igen.

Kryper gör han ibland men han ålar sig mest fram i 180 km/h. Satan i gatan vad det går undan! Han har också intagit plankposition, har sett hur mamma gör på gymmet haha. Igår försökte han också sätta sig själv och med lite hjälp från mig klarade han det galant. Nu ska han bara lära sig själv. Idag mår jag mycket bättre så nu taggar vi MRL!!

Vikt 8780 g + 1090g
Längd 71,4 cm + 4,1 cm 

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.