Blev 2 Mil Ist

Imorse var det inte speciellt underbart att vakna. Min hals var helt tjock och det gjorde jätteont när jag svalde och så kändes huvudet tjockt. Så det blev lite piller i hopp om att piggna till.

När dom stora barnen gått till skolan gick jag och Noah ut på den dagliga. Och vilket väder!! Jag kunde gå i linne ute redan halv nio på morgonen, underbart!! Hemma sen blev det lite mellis och bus. Det riktigt lyser bus om Noah, precis som det gjorde och gör än idag om hans syskon. När han sov sen passade jag på att sola lite och så plockade jag iordning i uteförrådet och hängde lite tvätt. Vad vore en dag utan lite tvätt?!

När han vakna och hade käkat igen gick vi en till runda. Så skönt ute!! Och när vi går ringer älskling som fixat Neos mobil och sa att han också ville gå. Så vi hämtade upp honom och gick ett varv till. Så idag blev det visst 2 MIL haha. Vilket resulterat i att jag är lite bränd här och var. Hoppade även dagens träning då halsen inte är bra så hoppas jag att det känns bättre imorgon. Hade ändå blivit lite tajt om tid då vi åkte och köpte virke till dom kommande dagarnas projekt.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.