Nu Är Den Beställd

Denna lördag började med ett core och cirkelfys pass, bästa starten! Tanken var att vi skulle ha åkt direkt efter att jag tränat och kollat på när Neo spelade match. Men matchen blev inställda då dom inte fick ihop lag. Så vi åkte ut till Tornis och gjorde lite ärenden. Vi beställde bland annat en ny säng, perfekt födelsedagspresent till mig själv haha. Som jag längtar tills den kommer! Jag har så länge velat ha en stor härlig kontinentalsäng och nu äntligen, materiell lycka ni vet. Vi köpte också nya täcken och kuddar, lyxigt värre!

Rundan i Tornis tog längre tid än planerat, ovanligt. Så det blev väldigt stressigt när vi kom hem. Noah skulle äta och få torr blöja innan vi skulle iväg igen. Vi var bjudna på lite kalas i Mantis då systers man fyller. Så vi har spenderat eftermiddagen där och firat som aldrig förr. Och nu ska vi passa på att ha det berömda innan sängen ska intas.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.