Vilken Fredag!

Idag vakande vi upp till strålande sol! Så när dom stora barnen gått till skolan gick jag och Noah den dagliga. Tänk vad lite sol kan göra för humöret. Bus och lek innan han käkade lite och tog sig en tupplur. Jag passade då på att inta solstolen, sååå underbart!

Älskling ringde sen mitt i allt då han slutade tidigare. Så jag gjorde en chansning och ringde en ny frissa jag hittat på nätet. Har inte trimmat barret sen augusti haha. Och dom hade en tid till min stora lycka, en klippning kostar bara 250:- där!!! Så det blev en lyckad kapning innan vi upptog jakten på en ny säng. Förstå min lycka! Vi ska äntligen köpa oss en ny säng!! Våran är bara en sisådära 15-16 ÅR! Men att köpa säng var lättare sagt än gjort. Så mycket som ska provas ut men jag tror att vi kom fram till en. Vi fick också med oss tygprover hem och jag tror vi blev överens direkt. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, testar nått nytt. Sen blir det fredagsmys och tagga fullspäckad helg!!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.