Skatteåterbäringen = Check!

Vilken bra dag det har varit idag!! Dagen började rätt tidigt då Noah bestämde sig för att gå upp när älskling åkte. Och när dom stora barnen gått till skolan gick vi till gymmet. Noah var inte alls sugen på att gymma idag då han var jättetrött. Så det blev en liten snabbis där och hemma sen sov han en bra stund så jag hann också lägga mig, lyxigt!

Vi har också haft en elektriker här så nu är ny el dragen till köket, vi har uttag till ugn, häll och diskmaskin och nya uttag till kylen och frysen!! Vi har också fått belysning igen i köket och hallen!! Vi har levt i mörker i ett par veckor nu och ha belysning känns lyxigt. Så i helgen drar det igång på riktigt och det ska bli så himla kul! Ett tag där var det inte alls så kul men nu är vi äntligen på banan igen!!! Och jag är riktigt taggad efter idag!!

Och som inte detta vore nog fick jag mitt skattebesked nu ikväll och jag får tillbaka en Go Ulla resa. Så jäkla perfekt! Återstår dock att se om älskling får tillbaka eller betala…. Han är inte smart som jag och har en digitalbrevlåda.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.