5 Månaders Kontroll Med Blodigt Avslut!

I förmiddags var det dags för Noahs 5-års kontroll som även innebar två sprutor. Sist gick det riktigt bra så jag hade hoppet upp denna gång. Först vägde vi och mätte honom och han följer sin kurva så fint så. Sen var det dags för det mindre roliga. Noahs sköterska hämtade in en kollega och så körde dom på. Och det där skriket asså… =( Denna gång gick det inte riktigt som planerat. Noah började blöda så han blödde igenom plåstret. Så jag blev blodig och hans kläder blev blodiga och han blev så ledsen. Så det blev ett svettigt och dramatiskt avslut för hans mamma. Inte klokt vad blödig man blir med åren haha. Han slockna sen i i vagnen så gick vi den dagliga med mamma.

Vikt 7070 g + 920 g
Längd 66,1 cm + 4,3 cm 

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.