Nya Gympaskor = Check!

I måndags kom Nova hem och sa att hon hade fått ha gymnastik utan skor för dom var alldeles för små. Noras var också för små så igår åkte vi för att köpa nya. Och som vanligt är det ett svettigt projekt!

Vi åkte direkt till Skopunkten då tjejerna varit nöjda med skorna dom har nu som kommer därifrån. Nora hittade skor direkt men Nova hon skulle bestämt ha med snörning då hon lärt sig knyta nu. Och givetvis fanns det inga i hennes storlek, dom började på 33 och hon har 30/31. Så efter en och annan svettattack då barnet vägrade skor med kardborre gick vi till Stadium.

Där såg hon ett par direkt som fanns i storlek 31 och som turligt nog passade!! Nora hittade sig också ett par direkt. Varför gick vi inte dit först?! Så tillslut blev det två mycket glada tjejer som tog på skorna direkt hemma och en genomsvett mamma. Skorna åkte på igen så fort dom kom hem från skolan idag.

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.