Baby Dans Matstol DanStolen

Som jag tidigare skrivit så hade vi ju gjort oss av med alla bebisgrejer. Så nån matstol har vi givetvis inte heller kvar, mer än en från Ikea som står halvdan ute i förrådet. Jakten på en ny har inte varit det lättaste. Det finns ju en en hel sjö av olika stolar! Jag har varit inne på ännu en Stokke men den är verkligen i saftigaste laget. Med allt till som jag vill ha skulle vi landa på runt nästan tre tusen!! Och så mycket lägger inte jag på en matstol.

Så jag har googla och jämfört så jag blivit helt svett haha. Men till sist blev det Babydans matstol Danstolen. Den har fått bra betyg och Bästa Budgetvalet i Bäst i Test och så har jag läst mycket bra om den. Påminner om Stokkes Tripp Trapp men är inte alls i närheten av det priset. Och till den här stolen ingår det bygel och sele. Jag hittade den också till en riktigt bra peng hos TOYS”R”US, bara 775:-! På en del sidor kostar exakt samma stol 1500:- så det gäller att man kollar runt. Stolen är jättefin och nu ska jag bara hitta en fin dyna till den. Noah har testat den men han är lite liten för den än, den är från ca 6 månader.

Det här inlägget postades i Noah, Shopping. Bokmärk permalänken.