Kyckling Röd Curry Med Kokosmjölk

Igår testade vi en ny thailändsk kycklinggryta som jag hittade receptet på här. Den blev jättegod så den kommer jag göra igen. Vi gjorde receptet efter fyra personer men hade i nästan ett kilo kyckling och det blev inte snålt med kokosmjölk. Jag skippade också citrongräset och sockret.

Du behöver:
500 g kycklingfilé
matolja, till stekning
2 msk Santa Maria Curry Paste Red
1 st purjolök
2 msk Santa Maria Fish Sauce
2 st Santa Maria Lemon Grass
1 burk Santa Maria Coconut Milk
1 msk socker

Gör så här:
1. Skiva kycklingfiléerna tunt. Skiva purjolöken och skär citrongräs i runna stavar.

2. Woka kyckling och purjolök i olja.

3. Rör ner Red Curry Paste och tillsätt fisksås, socker, citrongräs och kokosmjölk.

4. Sjud i 3-4 minuter.

Servera med jasminris.

Tips! Blanda grönsallad, mango, ananas och gurka till en sallad.

Det här inlägget postades i Recept. Bokmärk permalänken.