Underbara Onsdag

Onsdagar betyder återigen MRL för min och nu även Noahs del på morgonen. Han fick vara vaken från det att han vakna strax innan sju för jag hoppades på att han skulle sova under passet. När vi skulle gå då gick verkligen ögonen i kors på honom och han somna direkt. Han sov hela vägen dit men när jag klätt av honom overall och mössa då vakna han givetvis och var sen vaken och smådiggade hela passet. Lite otålig blev han på slutet men det gick bra.

Jag kände mig halvt överkörd efter gårdagen pass, STARK CROSS körde jag då. Mitt favvo pass GRIT finns inte kvar och detta är nog det närmsta jag kan komma. Körde även förra veckan och då var vi par och det gick smärtfritt. Igår körde man själv och herre min gud! Jag trodde jag skulle dö på slutet! Vi körde 3 övningar med 8 receptioner på varje och man har två minuter på sig under varje varv och vi körde TOLV varv dvs 24 min non-stop. Svett attackerna efter går inte att beskriva dom slutade heller aldrig komma. Men den känslan, älskar den!! Som jag saknat den!

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.