Igår Tände Vi…

Den senaste veckan har verkligen varit omtumlande! Tre besök på akuten som innebar diverse drama. Och så råkade älskling köra sönder ett däck förra måndagen. Och att få ordning på det var lättare sagt än gjort. Nyare bilar har tydligen INTE reservdäck (inte våran iaf) utan nått form av repareringskit. Laga vårat däck gick liksom INTE då det blev en stor reva så köra gick inte och turligt nog klarade sig fälgen. Så vi fick ringa en bärgare som körde bilen hela 200 meter till Mekonomen, drama. Och få hjälp av försäkringsbolaget var lättare sagt än gjort då dom har handläggningstid på sånt och det kunde ta som till veckan efter. Vi kunde INTE vara utan bil så länge så vi tog tag i saken själva och kommer även byta bolag. För alla som vi prata med och vi ringde säkert fem gånger sa olika varje gång vi ringde. Så det känns inte så stabilt när dom som jobbar där inte ens vet vad som gäller. Och det var verkligen tur att vi styrde upp det själva även om det kosta oss en hel del för vi behövde ju åka med Noah till akuten två gånger i helgen.

Då saker och ting inte blev som det var tänkt tändes inget ljus i söndags. Tjejerna dom ville så gärna att vi skulle tända ljus. Så jag styrde upp det igår ist så tände vi till middagen.  Detta ständiga drama!!!

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.