Diagnos Ställd….Bältros!!!

Neo uppmärksamma förra veckan att han hade några utslag på bålen. Vi tänkte inte mer på det men så visade han i söndags att det spridit sig. Så han sa själv att han skulle uppsöka skolsyster igår. Och när jag, mamma och Noah är ute på den dagliga ringde hon upp mig. Hon trodde att det antingen var ringorm eller svinkoppor. Jag uteslöt ringorm ganska så fort så det lutade åt svinkoppor.

Vårdcentralen hade givetvis redan fyllt sin kö så jag ringde 1177 då vi har en liten Noah här hemma. Hon sa att vi kunde gå dit bara. Så älskling och Neo gick dit och fick hjälp utan problem. Två olika läkare tittade på honom och båda kom fram till BÄLTROS! Detta förklarar hans magsmärtor som läkaren på akuten sa var magkatarr. Den läkaren hade också sett hans utslag men inte sagt nått om dom. Så nu ska ha ta det VÄLDIGT lugnt och inte stressa upp sig för då kan det bli värre. Han får heller inte vara med på idrott eller träna. Att han inte fick träna var det som sved mest inte att han har bältros. Så ledsen han var igår för att inte får träna på hela veckan. Vi beslutade att han får vara hemma i veckan och vila upp sig och så äter han smärtstillande. Nu räcker det med skit!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.