Målning & Ett Besök På Akuten

Igår var det minsann en händelserik dag!! Jag började lördagen med att åka till gymmet och köra CX. När jag kom hem gjorde vi oss iordning så fick tjejerna åka till min bror så åkte jag, älskling och Noah till Tornby. Vi beställde vårat nya kök! Så jäkla kul det ska bli och det kommer bli så himla bra!! Givetvis hade dom datastrul så att slutföra den beställningen tog flera timmar. Så vi fick snällt dra omkring på Ikano halva dagen.

När vi väl lycktas åkte vi också förbi och hämtade våra nya golv som kommit och våran nya tapet i vårat nya sovrum. Det kommer också bli så jäkla bra! Noahs tapet beställde vi i fredags och då var det 30% på just den kollektionen.

När vi väl kommit hem började vi med att måla Neos rum. Men älskling hann inte dra många drag innan han fick åka med Neo till akuten. Han hade såna magsmärtor att han grät, lilla plutten. Så dom åkte upp så fortsatte jag med taket och sen målade jag väggarna en gång. Som tur var så var det ”bara” magkatarr så nu äter han medicin i 14 dagar. Så planen att han skulle ha flyttat in som igår gick åt pipsvängen.

Så idag har jag spacklat lite ojämnheter, slipat och sen målat igen. Ska aldrig mera måla! Vilket jobb det är och sen blir det ändå inte helt 100. Jag höll på att riva tapet i säkert 10 timmar. Sen har jag slipat, spacklat, slipat, målat, spacklat, slipat och sen målat igen! Inte nog med det så jag har fått spackel och damm överallt och förut fick jag målafärg i ögat. Och så måste jag måla en gång till sen skiter jag i hur det blir! Målare ska jag iaf inte bli!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.