Mer Jobb Än Vad Man Tror

Att göra om tar verkligen längre tid än vad man tror. Speciellt med fyra barn och ett av dom är ett litet spädbarn. Men som tur är har jag och Noah varit bästa teamet här hemma så jag har kunnat riva tapet. Har nog spenderat sammanlagt TIO timmar med att riva ner skiten. Med tanke på lagret som var så har Neo nu även fått ett större rum haha. Jag bestämde och att vi skulle byta taklist då skiten satt fast i den och få ner den var lättare sagt än gjort. Tur att Noah inte fattar än då det blev en och annan ramsa haha. I och med att vi gör om rummet ska vi även byta dörrkarm då skiten är i plast och dörr. Vi ska byta ut karmar och dörrar i alla rum. Så när man väl börjat göra om blir det värsta dominoeffekt med utgifter. Och påtal om utgift så ska vi beställa köket i helgen. Vi har varit och ritat upp det och så gjorde vi en justering bara och är nu redo att beställa det. Men det blir ett projekt nästa år. Såååååå kul och det kommer bli så jäkla bra! Tur jag har världens bästa pappa som hjälper oss!!!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.