BVC Besök 8/9 Veckor

I fredags var det dags för Noahs åtta veckors besök på BVC som blev ett nio veckors besök. Nu var hans BVC sköterska tillbaka. Allt var bara jättebra och han växer så fint och följer sin kurva. Längden har nu också tagit fart så att han inte växt så mycket förra gången hade nog att med mätningen att göra. Inte så lätt att mäta exakt på ett sånt litet barn. Hon sa också att ibland kan det skilja centimetrar från BB. Så nu ska vi tillbaka om tre veckor och då ska han få två sprutor!! Som tur är kommer dom vara två som sticker samtidigt och jag får väl ta nått luggande innan!!! Och nu ska jag fortsätta riva tapet, vi ska göra om Neos rum och det var 511 lager tapet och målade väggar.

Vikt 5260 g + 570 g
Längd 57,2 cm + 2,3 cm

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.