En Blöt Start På Lördagen

Dom stora Grabbarna P är iväg på innebandymatch även denna lördagsmorgon/förmiddag. Så Noah fick följa med mig till gymmet idag också för ett CX-pass. Perfekt start på lördagen! Idag var han vaken hela passet så jag var lite rolig för att han skulle bli uttråkad. Men han skötte sig exemplariskt hela passet och hejade på sin mamma. När vi skulle gå hem började det givetvis regna! Det vräkte ner rätt bra så jag kände mig som en dränkt katt när vi kom hem. Så jäkla typiskt för när vi kom hem och kommit in slutade det givetvis. Hemma sen blev det frulle och så var det Noahs tur att gymma lite. Och sen idag hoppas jag att vi kan börja operation ut med skiten här hemma. Så jäkla kul detta ska bli!!!

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.