Alltid En Massa Drama När Jag Är I Farten

Imorse när jag kikade ut genom fönstret fick jag mig en liten chock. Jag hade inte räknat med att det skulle vara vitt ute! Men snön den lär inte bli långvarig då det är en massa blötsnö. Fattas bara att det ska bli kallgrader så skiten fryser.

Neo hade match på morgonen så dom stora Grabbarna P åkte på innebandymatch så fick Noah följa med mig till gymmet. Tjejerna fick hålla ställningarna hemma. Körde mitt första CXWORX som är ett pass med fokus på att stärka bålmuskulaturen vilket jag behöver. Det passet gick så jäkla bra trots en träningsvärk som inte är av denna värld. Och jag klarade alla övningar galant, heja mig! Instruktören berömde mig massor och var riktigt impad av mig. Hon kunde minsann inte tro att jag fick barn för åtta veckor sen och hon tyckte jag var riktigt stark. Jättekul att höra och det peppar mig lite extra.

Lika kul var det inte när jag kom dit. Alltid när jag är i farten så är det en massa drama. Och jag hann bara komma till gymmet så började det. Men det dramat behåller jag för mig själv hahaha. När jag skulle hem kom nästa…. Jag hade låst fast vagnen och när jag skulle låsa upp hade låset gått sönder, wtf! Så efter 511 försök hittade jag som tur var en personal, det är obemannat på lördagar. Som kunde hjälpa mig att klippa upp låset haha. Detta ständiga drama.

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.