När Man Knappt Kan Tvätta Sitt Hår

Imorse så var inte träningsvärken så farlig. Så jag och Noah gick milen på förmiddagen och efter den blev jag rätt stum i benen. Så det blev till att slappa lite på soffan när vi kom hem. Igår fick jag också för mig att boka in mig på cirkelfysen som var idag. Hamnade först som reserv men imorse fick jag mess om att jag var bokad som ordinarie. Så jag tog med mig älskling och Noah dit så gymmade dom lite undertiden jag körde mitt pass. Och satan i gatan vad det var jobbigt!! Så mycket styrka jag tappat i mina armar och nu kändes gårdagens pass av som 17. Men jag gjorde mitt bästa och jag är riktigt nöjd. Det gäller bara att huvud och kropp ska samarbeta. Mitt huvud tror att jag kan köra som innan men det säger inte min kropp. Men med lite jävlaranamma är jag snart där igen. Imorgon ska jag köra CX, ska bli spännande med min värk. Kunde knappt få upp armarna så jag kunde tvätta håret förut och ur soffan tar jag mig knappt haha. Men så kul det är att vara igång igen, saknat dom där kickarna.

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.