Extra trygghet

Mina föräldrar har under många år haft larmsystem i sitt hus, först via Sector Alarm och sedan en tid tillbaka via Verisure, som är Securitas Directs hemlarmslösning. Det har fungerat väldigt bra, är smidigt och inger framförallt den där extra tryggheten som man vill känna när ingen är hemma. Man kan exempelvis ha koll på larmstatusen via mobilen och därifrån även styra larmet, vilket är väldigt behändigt.

Vi funderar själva på att skaffa larm, vilket känns extra behövligt i dessa tider, då jag tycker man läser allt oftare om inbrott i såväl hem som butiker i närområdet. Det var exempelvis bara ett antal veckor sedan det var dubbla inbrott i Vidingsjö, och Frendo-macken bara ett par hundra meter bort har nyligen fått butiksglas spräckta.

Förutom hemlarm erbjuder Securitas Direct även larm- och säkerhetslösningar riktade till företag. Så vare sig du, som jag, söker larm till hemmet, eller till ditt företag, har Securitas något att erbjuda.

Det här inlägget postades i Samarbeten. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.