Invigning Av Lill-Valla

Av en händelse fick jag se att det var invigning av den nya lekparken i Valla idag. Den har länge varit i behov av en renovering. Så dit åkte vi med dom yngsta barnen, Neo är inte så mycket för sånt här längre. Vi valde att åka efter alla jippon vilket jag tror vi gjorde rätt i för det hade varit så mycket folk. Tyckte det var mycket när vi kom och då hade det varit så mycket mer.

Lekparkerna var jättefina, dom är som indelade i flera mindre vilket är jättebra. Synd bara att den berömda brandbilen inte blev kvar. Den är liksom lekparken i valla, kanske inte gick att rusta upp den vad vet jag synd iaf. Tjejerna dom hade jättekul och röjde. Noah var till och med uppe och testade en gunga haha. Vi ska åka dit snart igen då det lugnat sig för det var som sagt mycket folk och det blev en hel del väntade.

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.