Himlen Har Fått En Ny Ängel

Det är med stor sorg som jag skriver detta inlägget….. Den 26/9 förlorade jag min älskade lilla mormor. Hon flyttade stillsamt upp till himlen och blev till en fin liten ängel ♥  Jag kan fortfarande inte förstå att jag aldrig mer kommer få träffa henne eller prata med henne. Det är för overkligt för att vara sant! Kommer nog ta ett bra tag innan den poletten ramlar ner. Men jag tänker som så att nu är hon tillsammans med min morfar som blev till en ängel för 22 år sen. Och han har väntat på henne sen dess och nu är dom tillsammans igen och vakar över oss

Nått som jag är så otroligt glad och tacksam för är att Noah hann komma. Nu hann hon visserligen aldrig träffa honom men hon fick veta att han kommit och att allt gick bra och så fick hon se kort på honom. Och det betyder massor! Så nu ska jag, älskling och Noah åka och ta ett sista farväl…….älskade lilla mormor!!!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.