McKinley – Brenda skidjacka

Idag fick jag mail om att Intersport har 20% på alla juniorkläder. Perfekt då tjejerna behöver ha nya skidjackor. Vi hade redan varit där en annan dag med tjejerna och kollat och provat ut. Så idag kunde vi utan dom bara gå in och ta det vi skulle ha, smidigt! Nu fick det bli likadana då ingen av dom ville ha den andra färgen som var turkos. Så nu fattas bara ett par kängor till Neo som han kan ha om vi tex åker pulka. Han är anti såna men ska han vara med i snön så funkar inte gympaskor. Men allt annat är check! Köpte också en liten åkpåse till Noah. Bugaboo gör ingen till liggdelen så den till sittdelen passar inte direkt. Så nu har han en liten som funkar nu i vinter så ska vi köpa en till sittdelen sen.

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.