Hörseltest

Igår var det dags för Noahs hörseltest. Jag var lite orolig dom första veckorna att han inte hörde ordentligt då han inte reagerat på ljud som jag tyckt att han skulle ha reagerat på. Som när vi var på innebandy och han inte gjorde en min när det tjöt för paus. Och det tjuter HÖGT! Så jag har googlat i vanlig ordning haha. Blir så trött på mig själv mellan varven.

Men så för en vecka sen när han låg hos mig och jag nös då blev han livrädd stackarn. Så efter det har jag inte varit speciellt orolig. Och till våran stora lycka fick han jättefina resultat på båda öronen. Han är nog bara van sen han låg i magen att det är mycket ljud och rörelse här hemma. Vilket jag också är väldigt glad för så vi slipper tassa på tå här hemma när han sover. Så för att fira det samt att han fyllde fyra veckor igår och EN MÅNAD imorgon fick han en liten present. Hans allra första bok som han leker för fullt med haha.

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.