Slapphet & Skinn

Idag är det fyra veckor sen Noah kom till oss och magen är nästen helt borta. Kilona jag gick upp sen inskrivningen har också försvunnit men jag la på mig några innan som ska bort. Helt otroligt hur kroppen fungerar! Även fast bebismagen nästan är borta är kroppen långt ifrån som den var innan. Huden är inte alls lika fast och jag har mer skinn. Magen liksom svajar när jag guppar och valkar sig haha. Men jag är så tacksam för att kroppen ändå återhämtat sig så pass bra som den gjort. Den har ändå gått igenom tre graviditeter och burit fyra barn som är värda all slapphet och extra skinn. Ärret ömmar än och är lite svullet och alla skorpor har heller inte lossnat. Men det går framåt och jag räknar ner tills jag får börja träna och bygga upp en stark kropp igen. För nått som försvann var mycket av mina muskler och kondition.

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp, Noah. Bokmärk permalänken.