För Bra För Att vara Sant

Jag har fortfarande så svårt att förstå att Noah är våran! Så det blir ett och annat nyp i armen om dagarna. Att man kan älska nått så litet så himla mycket! Jag får såna lyckorus mellan varven. Tänk att vi hade turen att just han skulle komma till oss. Hans syskon fullkomligt älskar honom och får inte nog av honom. Fick tjejerna bestämma skulle han nog vara med dom i skolan haha. Neo han är så lycklig över att äntligen ha fått en lillebror som han så länge längtat efter, sen jag väntade tjejerna haha. Att få vara mamma till dessa fyra helt fantastiska barn är jag så tacksam för. För att få ha blivit mamma är det bästa som hänt mig. Och som man brukar säga…. Inget ont som inte har något gott med sig och mirakel kan ske det är Noah ett levande bevis på

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.