Fyndat!

Den här helgen är det INGEN sport mer än älsklings hockeyträning imorgon. Kan inte minnas sist vi hade en sån helg!!! Så efter en skön och stressfri förmiddag åkte jag, älskling och Noah till Tornis en sväng. Även denna gång skötte han sig exemplariskt haha.

Då Team Sportia har gått i konkurs har dom utförsäljning här, 50-70% rabatt på allt. Så ni kan förstå att vi inte var ensamma. Lite av ett kaos med folk överallt, grejer som ligger på golvet och mängder med folk som köar. Och på tal om kö så fick vi stå över en TIMMA i kö och då var kön inte speciellt lång. Men många handlar så mycket som en innan oss som fick TIOTUSEN i rabatt, helt galet! Vi skulle bara ha köpt ett halsskydd till älskling men det blev varsin innebandyklubba och boll till tjejerna också. Dom har länge velat ha egna och då det är Biggandagen kunde vi inte låta bli. Blev också en snabbis in på Kappahl som har 25% på alla barnkläder. Och jag hade en bonuscheck så det blev ett riktigt fynd där inne också till Noah. 

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.