Noah 3 Veckor

Idag är tre veckor sen vårat lilla mirakel Noah kom till oss. Och dagarna dom flyter på och riktigt springer iväg. Dom två senaste nätterna har det inte blivit så mycket sammanhängande sömn. Men som tur är somnar han fort om på natten, peppar peppar! Han vaknar bara och vill ha mat och en torr blöja sen är han nöjd…för stunden iaf haha.

Sen en vecka tillbaka sover han åter i sin säng. Han sov i sängen första natten men då blev det inte mycket sömn för mig. Så han fick komma till oss och sova mellan oss i sitt babynest. Även om det är mysigt så tycker jag att det är lite läskigt att samsova fast att man gör det så säkert som det bara går. Vi gjorde ett nytt försök med sängen efter att han börjat äta ersättning och det gick super! Så nu har han sovit i sin säng i babynestet sen dess och jag/vi kan sova bättre. 

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.