Wmns Nike LunarGlide 9

Förra veckan hade Intersport 25% på Nike. Vilket passade utmärkt då jag behövde köpa nya gå ut och gå skor. Sliter ju rätt mycket gummi på mina rundor haha. Och nu kommer det garanterat bli en massa då jag ännu inte får träna och nu även har bästa sällskapet. Jag kör sen några år tillbaka med Nike LunarGlide. Gick igenom jag vet inte hur många skor innan jag hittade denna som passar min fot perfekt. På nätet fanns bara 8:an men givetvis inte i min storlek, hade tänkt klicka först då den var rätt snygg. Så jag hoppade att den skulle finnas i butik. Men där hade dom den senaste , 9:an och den var svart och grå. Jag föredrar färg men det fick bli denna ändå. Och igår invigde jag dom, vilken skillnad att gå med skor som har full sula haha.

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp, Shopping. Bokmärk permalänken.