En Vallning

Så skönt med måndag igen! Jag är nog en av få som numera längtar lite till måndagen då barnen åter är i skolan och jag får några timmar av lugn och ro. Känner att jag behöver det då jag är så himla trött nu. Vilket iofs är förståeligt då jag sover så dåligt numera.

Efter ha skickat barnen till skolan imorse gick jag och la mig en stund igen. Så skönt att få vakna upp sen till en tystnad och ett lugn. För annat lär det ju bli sen haha. En liten vallning fick det bli innan det var dags att hämta tjejerna.

Jag hade hoppats på att Novas gympapåse skulle vara åter men icke! Den glömdes kvar i fredags så jag hoppades på att den skulle ha legat kvar idag eller lämnats tillbaka om någon fått med fel. Men inte en påse så långt ögat kunde nå! Så nu ska fröknarna skicka ett mail till dom andra föräldrarna och efterlysa den. Så tråkigt att den försvann första veckan med NYA gymnastikkläder i. Nu hoppas vi att den kommer tillrätta innan fredag för annars måste vi köpa NYA IGEN då dom har utegympa.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.