Skönt Men Sorgligt

Idag tog det roliga slut för barnen och skolan började. Jag trodde att alla skulle ha jättesvårt att somna igår, speciellt Nova. Men hon var faktiskt den som somna först av alla barnen. Få upp dom var inga problem utan det var med glädje dom gick upp imorse och åt frulle och klädde på sig. Tjejerna dom skulle ha finklänningen på sig första dagen och var så fina så. Jag följde med dom till skolan för att få säga hej till deras nya fröknar och sen gick jag hem.

Jätteskönt att skolan och vardagen har kommit men det är också lite sorgligt att det långa lovet vi hade framför oss nu är slut. Så nu kommer all stress igen och tider att passa och det är träningar och matcher till höger och vänster. Men nått som är skönt att vi kommer inte behöva barnvakt för att få livet att gå ihop nu när jag är hemma. Utan nu kan vi be om det så jag och älskling ist kan göra saker ihop! Och nu måste jag hämta hem dom små fröknarna.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.