Graviditetsvecka 36

Idag sa vi hej och välkommen till vecka 36. Lillebror väger runt 2,6 kg och är runt 47 cm lång. Nu ska han ha längre perioder av aktivitet och sömn. Jag upplever däremot att han är vaken i princip hela tiden och bökar runt som 17 haha.

Sammandragningar kommer allt oftare och är riktigt jobbiga mellan varven, dom gör som tur var inte ont. Nerven i skinkan driver mig som vanligt till vansinne och nu har jag börjat en som en stickande/huggande känsla upp i underlivet. Han ligger ju med huvudet neråt så jag vet inte om det är när han försöker röra huvudet som det gör så ont. Ibland känns det som att han ska komma ut och det är jätteont.

Denna vecka sägs det också att vi ska få reda på lillebrors födelsedag så jag kommer vänta med spänning varje dag posten kommer. Såg att dom iaf påbörjat min ”utredning” idag, hurra!!!

Det här inlägget postades i Bebis nr 4. Bokmärk permalänken.