Fyndat Igen

Tidigare i veckan fick jag mess om att Kappahl har 3 för 2 på alla barnkläder. Och där har jag haft en overall på span till lillebror. Jag har redan köpt en tunnare men han behöver också en tjockare till vintern. Så efter Neos fotbollsmatch blev det en snabbis till stan. Och till min stora lycka fanns det en 62 kvar, det var slut på Ikano och nätet. Då det var 3 för 2 blev det också två bodys som matchar byxor som jag tidigare köpt. Hade kunnat handla en massa mer men jag fick tygla mig. Måste börja köpa lite större stl nu tror jag då han börjar få en hel del i 56 och så har han lite i 50. Jakten efter en tjock tröja verkar helt omöjligt så nu blev det ett set ist som älskling valde. Så nu har han en tjockare tröja att åka hem i. Ångrar bittert nu att jag i princip skänkte bort Neos alla bebiskläder. Jag hade 7 banankartonger sparade men när det blev två små prinsessor som kom till oss hade jag inte så stor användning av alla hans gamla. Några plagg sålde jag och sen skänkte vi resten.

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.