BM Besök V 35

Idag bar det som sagt av till kvinnohälsan för kontroll. Eftersom barnen fortfarande har lov fick tjejerna följa med till deras stora lycka (Neo har som vanligt annat för sig). Barnmorskan som jag träffar nu då min har semester är samma som jag gick hos med tjejerna. Så hon tyckte det var jättekul att få träffa tjejerna och hon sa att vi hade såna fina tjejer. Allt var bara bra och lillebror ligger kvar med huvudet neråt vilket gör sig kännbart. Hjärtljuden var också jättebra och det var spännande att lyssna på tyckte tjejerna. Nu fick jag inte veta slagen men allt var iaf jättebra vilket är det viktigaste. Nu ska jag tillbaka om två veckor igen och då har min barnmorska kommit tillbaka. Och sen är det bara ett besök till OM jag nu hinner med det, heja heja!

SF mått 31 cm
Vikt +7,4 kg

Det här inlägget postades i Bebis nr 4. Bokmärk permalänken.