Beemoo Babysitter Comfort, Black

Igår hämtade vi ut ett paket från Jollyroom, babysittern som jag beställt hade kommit. Jag hade hoppas på att få tag i en likadan som jag köpte till Neo och som även tjejerna hade. Men just den modellen görs inte längre utan dom har gjort om den. Och den nya gillade jag inte! Och jag har givetvis gjort mig av med deras gamla pga av platsbrist. Så jag har som vanligt googlat en massa och det finns så många olika varianter och helt galna priser. Blev till sist en Beemoo som jag hittade till en bra peng hos Jollyroom. Känner inte för att lägga en mindre förmögenhet för vem vet lillebror kanske hatar att ligga i babysitter haha. Dom andra barnen har tyckt om det så jag hoppas även han gör det.  Den här har fem olika lägen varav fullt liggläge vilket jag var ute efter och en massa annat bra. Den kändes också rejäl, ett mycket bra köp med andra ord.

Det här inlägget postades i Bebis nr 4, Shopping. Bokmärk permalänken.