Sängen = Check!

Den här gången tänker jag som sagt ligga steget före vilket jag inte gjorde med tjejerna. Dom kom i vecka 34+1 vilket jag är i på TISDAG. Så den här gången har jag redan börjat packa bb-väskan och för ett par veckor sen köpte vi säng som numera är ihopsatt i vårat sovrum.

Jag har en app som heter Preglife och via den får man rabatt på säng och madrass på Ikea som vi utnyttjat. Det är på sängen GULLIVER och madrassen VYSSA SKÖNT och man sparar 299:- med appen. Och när vi var i Go Ulla köpte vi sängkläder m.m. så nu har vi också bäddat. Så nu är det bara lite smått som ska köpas så skulle han komma nu är vi redo. Men jag hoppas att han håller sig inne ett par veckor till iaf även om det känns som att han är på väg ut mellan varven.

 

Det här inlägget postades i Bebis nr 4. Bokmärk permalänken.