Lite Ullaredsfynd 2017

Igår ringde klockan tidigt då jag och älskling (hans första tripp dit haha) skulle åka till Go Ulla. Som jag längtat! Vi kom fram strax efter öppning och redan då var det mycket folk i varuhuset. Hittade en del men långt ifrån allt jag hoppats hitta. Fanns inga tjocktröjor på baby eller overaller inte ens nån mössa. Men jag köpte några byxor i olika stl och ett par bodys, fanns inte så mycket roliga kläder heller. Däremot hittade jag fodrat regnställ och vanliga till tjejerna och en hel del vantar. Så nu behöver bara dom en vinterjacka då jag fyndade skidbyxor i början av året och nya kängor så är dom check. Neo behöver förhoppningsvis bara nya skor.

Hittade en del julklappar till tjejerna samt lillebror. Och så blev det två uppsättningar sängkläder, spjälskydd, filt, snuttis, nappflaskor osv till lillebror. Blev en del förbrukningsgrejer som vanligt och lite annat smått gott. 

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.