Välkommen Till Familjen Ford S-Max

Då våran familj ska utökas kommer våran bil bli för liten, vi har en Saab 9-5 kombi. Och hitta en vettig 7 sits bil som inte kostar skjortan och har vettiga säten bak och plats är allt annat än lätt. Älskling har velat ha en Audi Q7 vilket jag också gärna kunnat tänka mig OM vi vunnit på lotto. Vi hade en jättefin på span men efter lite övervägande hoppade vi den. Alldeles för mycket pengar på en bil men vinner vi på lotto så köper vi en sån haha.

Så vi har googlat och jämfört så man blivit helt yr i skallen. Men till sist så fastna vi för en Ford S-Max, vi har tidigare bara haft Saab. En bil som inte är allt för stor för nån minibuss vill vi verkligen INTE ha. Bra utrymme för dom två platserna där bak och det är enskilda stolar som man kan fälla upp en och en och stor plats för benen. Och sen har den en massa annat roligt som vi inte haft på våra Saab bilar.

Blev en tur till Becko Bil igår för att ta en ordentlig titt på bilen som vi hittat. Och vi blev sålda direkt. Jag hade blivit upp över öronen OM den varit mörkgrå. Men man kan inte få allt här i livet. Och ska vi leta efter en bil med rätt färg också hittar vi kanske aldrig en och lillebror kommer vare sig vi har bil eller ej haha.

Och idag åkte vi och hämtade bilen. Nova följde med och när hon fick se den och sätta sig i den så var det som att det var Julafton. Hon sken upp som en sol och skrek att allt var så lyxigt i den nya bilen haha.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.