Graviditetsvecka 27

Då var det måndag igen vilket betyder ny vecka och idag gick vi in i vecka 27, helt galet! OM (peppar peppar ta i en massa trä) nu lillebror skulle komma så är chanserna stora att han skulle överleva då tarmarna har mognat och skulle klara av modersmjölk. Vilket känns som en stor trygghet men än får han inte komma! Han väger också knappt ett kilo och är ca 34 cm lång.

Jag mår som tidigare, dessa sammandragningarna som driver mig till vansinne. När jag var hos BM sa hon att jag skulle ta det på allvar men så länge dom inte gör ont och kommer oregelbundet så var det ingen fara. Sen är det vanligt att omföderskor får det och att det kan komma tidigt, i mitt fall v 17 vilket är lite väl tidigt. Jag fick beskrivning och nummer till förlossningen då dom byggt om OM det nu skulle dra igång.

Lillebror blir mer och mer livlig och vissa nätter har jag svårt att somna då han utför nån form av gymnastik där inne. Idag när barnen gått till skolan la jag mig igen men det ville inte lillebror som utförde karate haha. 

Det här inlägget postades i Bebis nr 4. Bokmärk permalänken.