Nere På Tvåsiffrigt

Denna lördag började tidigt alldeles förtidigt för min del då jag skulle jobba. Det har varit lite jippon i Centrumet och runt om också så vi har haft att göra. Älskling och brudarna gjorde ett snabbt besök så dom hoppade hoppborg och åkte karusell.

Efter jobbet blev det en storhandling. Sen blev det till att gasa och fixa till sig då vi var bjudna på 30-års fest. Min ena svägerska har fyllt 30 så det firade vi idag. Vi stannade inte så länge då jag ska jobba hela söndagen och Neo har match. Så vi är redan hemma och ska strax försöka få barnen i säng.

Idag kom vi också ner på tvåsiffrigt så nu kan vi verkligen börja räkna ner. Känns fortfarande helt overkligt att vi snart ska bli föräldrar igen och vi blir SEX i familjen. Prio 1 under sommaren nu är att leta större bil haha.

Det här inlägget postades i Bebis nr 4, Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.