BM Besök v 26

Idag var det dags för första bm besöket sen inskrivningen. Länge sen jag träffade henne, runt en sisådära 15 veckor. Jag var mest nervös inför vågen då det känns som hela jag bara svällt upp haha. Känns framförallt på rumpan och låren så det blir många promenader sen, vågen visade bara +5 kg sen inskrivningen så jag blev lite chockad då jag trodde det skulle vara betydligt mer. Med Neo om jag inte minns fel hade jag redan lagt på mig 10 kg likaså med tjejerna. Men det kommer nog skjuta iväg i sommar mohahaha. Alla värden var också jättebra och magen växer som den ska och hjärtljuden var perfekta. Jag frågade också om hur han ligger och än är det lite svårt att känna men det var mycket kropp på höger sida. Vilket förklarar att jag känner mes på den sidan. Nu ska jag tillbaka om fyra veckor igen

 SF mått 24
Hjärtljud 130
Vikt +5 kg

Det här inlägget postades i Bebis nr 4. Bokmärk permalänken.