Chokladbollens Dag 2017

Kan inte tänka mig att denna dag undgått nån chokladbolls älskare? Vi har givetvis firat Chokladbollens Dag med mumsiga chokladbollar. Orkade inte avancera till det utan det fick bli vanliga med lite oboy i. Har ni inte testat det så gör det! Jag tycker att mängden kakao är för mycket. Så till dubbelsats tog jag en rågad sked kakao och två med oboy och så tar jag lite mindre socker i då oboy är rätt sött. Mums va gott det blir! Här kommer lite andra smarriga recept på chokladbollar eller roliga varianter med just chokladbollar.
Smulpaj Med Chokladbollar
Chokladbollar Med Dumlefluff
Sockerkaka Med Chokladbollar
Chokladbollar Med Nutella
Chokladbollar Med Geisha
Chokladbollskladdkaka
Chokladbollsrulltårta

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.