Fy Tusan Vilket Cirkus Det Har Varit

Ja jag är helt slutkörd efter idag, barnen har nästan drivit mig till vansinne.Neo han har krupit på väggarna och retats med sina systrar.Tjejerna dom har klätt av sig, klättrat, öppnat till toan och slängt tandborstar i toan ja listan kan göras lång.Men dom har också kissat i pottan båda två!Så jag riktigt längtar tills imorgon då Neo ska till skolan igen.

Jag har varit tvungen att ringa en massa samtal och givetvis har dom passat på att busa som bara den under den tiden och Neo han har gjort allt för att verkligen få igång dom.   Det ringde en förut också som ska komma hit imorgon vid halv nio och se om han kan fixa vårat problem med tv:n och bredbandet.Ska verkligen bli spännande att se om han kan det, jag tror det inte!Och som inte det vore nog var jag iväg och storhandla förut och så köpte jag två balsam ist för ett balsam och ett schampo så nu måste jag till jobbet imorgon  och köpa schampo.Ibland blir jag så trött på mig själv så nu ska jag gå in till sängen där älskling redan ligger.

Syskonen Bus

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.
  • http://tvaflickortvapojkar.blogg.se Åsa

    Haha en helt vanlig tvillingdag :) skulle varir roligt att släppt in dina två tjejer med mina grabbar i samma rum :) undrar vad de skulle göra då :)

  • http://www.ensidaomallt.se/Emilie Emilie

    Ja det har vi köpt.. men ingen sängram eller gavel till!